Хотелски Комплекс Комитите

Комплекс Комитите се намира в с. Чучулигово, на около 1,5 км от границата с Р. Гърция и на 35 км от границата с Р. Македония в близост до следните туристически дестинации:
гр. Мелник, Роженски манастир, с. Златолист с черквата Св. Георги, в която е живяла Преподобна Стойна, местността на Ванга Рупите до град Петрич.

Благодарение на отличното ни географско разположение може да се насладите на чистотата, зеленината, тишината, спокойствието, с които природата ни е дарила. В същото време близостта до делови, търговски и културно- исторически центрове ни правят стратегически изгодна дестинация подходяща за семинари и бизнес срещи. Меката зима и топлото лято, изградените съоръжения в хотелския комплекс са подходящи както за обучение и семинари така и за релаксираща почивка, за подготовка на спортисти, за организиране на състезания от национален и международен мащаб.

Специално подбрана и отлично приготвена еко – храна.

Стилен ресторант, подбран персонал и добре избрани доставчици на хранителни продукти

В хотелски комплекс Комитите е изграден плувен басейн с олимпийски размери 50/ 25 м. Облицовката му и площадката около него е от патентни плочки Floor gres, препоръчани от FINA. Към басейна е инсталирана филтрираща инсталация, в която е използвана стандартна схема за филтрация с пясъчни филтри. Приложена е авангардна схема на допълваща реагентна обработка на водата в комбинация с озонираща инсталация. Водата е от собствен източник, не е минерална, с температура 25- 26 градуса.

Комплекс Комитите

Комплекс – Комитите включва:
– плувен басейн с олимпийски размери 50/25м
– детски плувен басейн
хотел с 44 стаи
– ресторант със 120 места
– лятна градина със 120 места и барбекю
– бар – басейн с 50 места
– възстановителен център, който включва: фитнес, солариум, сауна, парна кабина, джакузи, масажен кабинет.

Незабравими преживявания – Пълноценен отдих.

Насладете се на Вашата перфектна почивка в хотелски-комплекс Комитите в с. Чучулигово

За контакти:
с. Чучулигово,
тел. +359 74 252 323, 2324, 888 226205
web: https://komitite-bg.com/
e-mail: reservation@komitite-bg.com