Хотел Dream

Хотел Dream е в центъра на град Гоце Делчев и работи целогодишно.

С оригиналната си архитектура и изискания интериор привлича гости от страната и чужбина.

Хотел Dream Разполага с 16 стаи, 1 луксозен апартамент с 2 спални. Всяка стая има телевизор, телефон, хладилник и санитарен възел. В стаите има разтегателен диван.

Хотел Dream

Стратегическото местоположение на град Гоце Делчев дава възможност на гостите за пътувания до близки исторически места и природни забележителности.
Може да посетите Делчево, Лещен, Ковачевица, СПА курорта Огняново, древния римски град Никополис Ад Нестум.
Намира се на 18 км е ГКПП Илинден на границата с р. Гърция и на 95 км от морското пристанище Кавала.

Огняново

Село Огняново, община Гърмен се намира в подножието на западните Родопи, на 8 км от град Гоце Делчев и на 22 км от КПП Илинден на границата с РГърция. Обявено е за балнеоложки курорт. Огняновските минерални води се използват за профилактика и лечение на опорно – двигателния апарат, периферната нервна система, гинекологични и бъбречно – урологични заболявания. Огняново съчетава най – подходящите условия за пълноценна почивка и релакс през всички сезони – планина, минерална вода, басейни, хотели, къщи за гости. Огняново е притегателен център за все повече туристи от страната и чужбина

Делчево

Село Делчево има своеобразен архитектурен облик, в който хармонично са съчетани стръмния терен, амфитеатралното разположение на къщите и тесните, покрити с калдъръм улички. Голяма част от жилищните сгради принадлежат към типа на родопска къща. Особено въздействащ е възрожденския ансамбъл около църквата Успение Богородично. Интересни са и избите – малки пещери, издълбани в мекия пясъчник.

Лещен

Село Лещен се намира на .. км от Огняново. Застроено е на стръмен терен с богати ансамблови решения. Старите жилищни сгради са под влиянието на Ковачевишката къща. Паметници на културата са 23 къщи и сградата на килийното училище към църквата.

Хотел Dream

За контакти: град Гоце Делчев, ул. Илия Батаклиев 5
тел. 0898 454536, 0896 762308, 0751 60387
e-mail: hoteldream@mail.bg
web: http://hoteldream.biz/
Координати: 41.571986,23.727971