/* */

хотел Панорама

Хотел Панорама в Доспат се намира в непосредствена близост до градския парк с т. нар. „Алпийска пътека“, където са разположени всички съществуващи чешми на територията на общината с кратки описания за тяхната история. На 200 м се намира спортна зала с басейн, баскетболно и футболно игрище. На 1500 м е новоизградената еко пътека подходяща и достъпна за разходки и нощно време, тъй като е много добре осветена.
Гледката, която се разкрива от хотел Панорама е несравнима, единствена и уникална. Вижда се целия язовир, който е с дължина 18 км, както и планините Рила, Пирин и Родопа.
Предимство за гостите е близостта до Ягодинската пещера, Дяволското гърло и Триградското ждрело. На 5 км се намира друга забележителност Водопад в с. Късак и горската библиотека.
Хотел Панорама предлага цифрова телевизия и интернет, покрит и охраняем паркинг.

Ресторант Панорама предлага винаги прясна Доспатска пъстърва, родопски ястия. През летния сезон има обедно меню – дву и тристепенно. Ресторант – градината дава възможност на клиентите да се насладят на хубавата гледка и вкусни ястия. Храната е винаги прясно приготвена с био продукти от местни производители.
За хората с хоби като риболов язовира дава възможност да задоволят желанията с богат улов от разнообразни видове риба.

За контакти:
4580 Доспат, ул. Кавал тепе 17
тел. +359 88 5222272, 30452183
e-mail: panorama_dospat@abv.bg